Poseta prodavnici začina Spice UP Shop Beograd

Prodavnica mojih snova.

Poseta prodavnici začina Spice UP Shop Beograd
Print Recipe
Poseta prodavnici začina Spice UP Shop Beograd
Print Recipe
Instructions
 1. Za danas je bio planiran recept, ali sam u poslednjem trenutku odustala od pisanja istog, jer ovo moram da podelim sa vama.
 2. Ako ste zaljubljenik kuhinje i uopšte kulinarstva, verovatno vam se dogodilo da pronađate recept neke kuhinje koja nam nije specifična i koju biste baš rado da probate.
 3. Pronađete recept i već kod čitanja drugog ili trećeg sastojka vi odustanete, jer shvatite da je recept pun začina koje je nemoguće kupiti kod nas. Iako u posledenje vreme u prodavnicama Maxija i Tempa možete kupiti dosta nama novih začina, opet nisu svi zastupljeni.
 4. Počnete da se prisećate svih rođaka i prijatelja koji žive u inostranstvu i koji bi možda mogli da vam ih kupe i pošalju. Ali dok vi stupite u kontakt sa njima, dok im objasnite šta vam treba, dok oni to pronađu i pošalju, prođe vas volja za pripremanjem recepta.
 5. Ili molite nekoga ko putuje u inostranstvo, a ko se možda i ne razume u kulinarstvo, pa to traženje začina postane noćna mora.
 6. Od danas za mene ove gornje situacije više ne postoje.
 7. Sasvim slučajno mi je neko na FB-u poslao link o stranici prodavnice Spice UP Shop-a. Odmah sam se zainteresovala i ono što sam videla da imaju u ponudi me je oduševilo.
 8. Ni ova dosadna kiša, koja danas čitav dan pada u Beogradu, me nije omela u mojoj nameri da posetim ovu prodavnicu.
 9. I nisam pogrešila ni malo.
 10. Prodavnica se nalazi u ne baš više tako popularnom tržnom centru zvanom Čumić. Lako se pronalazi samo pratite brojeve prodavnica i kod broja 21 će vam sve biti jasno.
 11. A onda uđete u prodavnicu koja je za mene bila kao da sam u raju. Sve što sam ikada poželela od začina, pa čak i više, se nalazi u njoj.
 12. U veoma prijatnom ambijentu i prijatnom razgovoru sa vlasnikom prodavnice (na moju veliku žalost nisam pitala kako se gospodin zove) potvrdila sam svoje znanje o začinima, ali i saznala nešto novo. Iskreno nisam znala koje začine da odaberem za prvu kupovinu. Htela sam da kući ponesem sve.
 13. I ono što je mene još dodatno oduševilo svi začini su isto pakovani, tako da osim što ćete koristiti sadržinu teglica, biće i lep ukras u vašoj kuhinji.
 14. Ovo je bila moja prva, ali nikako i poslednja poseta ovoj prodavnici.
 15. Vidimo se u Čumiću u lokalu br.21.
Share this Recipe
Powered byWP Ultimate Recipe